xterior-logo

Op zoek naar parasol horeca? Klik hier!

Gisteren heeft mijn baas mij een opdracht gegeven om een parasol horeca te vinden. De zomer breekt aan en wij moeten weer de oude parasols vervangen voor nieuwe. Onze oude leverancier is failliet en daarom moeten wij op zoek naar een nieuwe leverancier. het leek mij verstandig om het internet op te gaan en de verschillende mogelijkheden te bekijken.

Internethorecaparasol

Op het internet kwamen verschillende bedrijven naar voren die aan de voorwaarden van mijn baas voldoen. Toch is er maar een website die mijn aandacht het meest heeft getrokken, namelijk Xterior. Xterior heeft een goede parasol horeca in de aanbieding die ik graag wil. Dit product heb ik gelijk aan mijn baas laten zien, die zeer enthousiast hierover is. Daarom heb ik besloten om contact op te nemen met een van de medewerkers van het bedrijf.

Contactbellis-terrasschermen-xterior

Het contact tussen mij en het bedrijf verliep goed. Gisteren, nadat ik de goedkeuring van mijn baas kreeg, heb ik gelijk het bedrijf gebeld. De medewerkers zijn zeer vriendelijk en weten dan ook als geen ander om mijn vragen zorgvuldig te beantwoorden. Daarnaast weet de medewerker duidelijk alles van de producten. Dit maakte natuurlijk een goede indruk bij mij en heb ik besloten om hier de producten te bestellen. Een paar weken later hadden wij al de parasols binnen, geweldig! Zonder Xterior weet ik niet wat wij moesten. Zij zijn veruit de beste. Daarom raden wij ze ook zeker aan bij vrienden en familie.