Games voor het nieuwe jaar

We gaan bijna het nieuwe jaar in. Hartstikke spannend! Daar komen ook nieuwe games bij kijken die voor de deur staan. In deze blog vertel ik je over een paar. Lees je mee?

The Last of Us Part 1

The Last of Us is een populair avontuur spel. Wellicht heb je dit spel al weleens gezien. Het spel zelf is dus niet persé nieuw maar in 2023 wordt het uitgebracht voor de PC. Dat is natuurlijk superleuk want nu kunnen die spelers ook dit prachte spel beleven op hun favoriete platform.

Het spel speelt zich af in een post-apocalyptische wereld waar een virus een groot deel van de menselijke bevolking in zombies heeft veranderd. We volgen in het spel Joël die zijn dochtertje aan het begin van de Apocalyps verloren heeft en zich over het meisje Ellie ontfermt om haar naar de andere kant van het land te brengen.

The Last of Us is één van de populairste games aller tijden geworden omdat het spel zowel actie als verhaal bevat.

Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy is een roleplayinggame in de Harry Potter wereld. Je zal Harry Potter zelf hier niet tegenkomen want het spel speelt zich af in de 19e eeuw.

Spelers kunnen de bekende school Zweinstein en de omliggende omgeving verkennen. Met een eigen personage nemen ze deel aan de lessen en kunnen ze open wereld leren kennen.

Resident Evil 4

De populaire Resident Evil games ken je vast wel. Deze horror games volgen verschillende verhalen maar in 2023 zal dat het verhaal zijn van Leon S. Kennedy, een geheim agent die Europa wordt gestuurd om de dochter van de Amerikaanse president te redden. Dat gaat Leon natuurlijk niet af zonder slag of stoot en dus moet je als speler wel tegen een goeie schok kunnen want de Resident Evil games staan bekend om de enge scenes.

Om te kunnen spelen

Deze spellen doen je natuurlijk trappelen om aan de slag te kunnen gaan. Maar we moeten nog even wachten. Gelukkig kun je wel zorgen dat je alles in huis hebt om straks aan de slag te gaan. Je hebt een stevig bureau en een goede stoel nodig maar boven alles moet je een goede game pc kopen. Een goede game pc heeft alles om de zwaarste games soepel te laten draaien zodat je alles uit de ervaring van het gamen kan halen. Want deze spellen wil je niet missen!