Zeer uitgebreide fotowinkel in Lelystad

Sinds ik mijn hobby als fotograaf heb gevonden, heb ik ook de fotowinkel Lelystad gevonden. Jarenlang was ik op zoek naar een leuke hobby, maar meestal duurde deze niet langer dan een maand voordat ik er geen interesse meer in had. Tot ik een keer met mijn vader meeging naar  Ringfoto Doornbos. Mijn vader maakt al jaren de mooiste foto’s en heeft hier het nodige apparatuur voor aangeschaft. Door het gesprek wat hij met één van de medewerkers van deze winkel had, kreeg ik steeds meer interesse om voor mijzelf een mooie camera aan te schaffen.  

Leuke hobby

Elke dag is weer anders en dat leg ik allemaal vast met mijn camera. Samen meet mijn vader gaan wij regelmatig op stap naar een mooi natuurgebied om de mooiste kiekjes te schieten. Zo waren wij een weekend naar de Ardennen gegaan en hebben daar zoveel mooie plaatjes kunnen maken.

Nadat ik een bezoek aan de winkel van Ringfoto Doornbos had gebracht, ben ik ondertussen een vaste klant hier geworden.  Zo heb ik hier al mijn apparatuur al gekocht en mij goed laten voorlichten wat ik nog allemaal nodig heb voor het maken van bijzonder mooie foto’s. Zo kan je hier als ook via hun webshop de mooiste spullen kopen, kijk maar eens op hun website.