Lekker online wijn kopen!

Online wijn kopen is nog nooit zo gemakkelijk geweest! 

Over enkele weken hebben wij bij ons thuis een groot feest om te vieren. Wij gaan namelijk trouwen! Aangezien we het feest in onze eigen tuin willen vieren ben ik op het internet gaan zoeken naar de dranken en de hapjes om te nuttigen. Nu dat we het eten al vrij snel hebben samengesteld is het enige wat we nog moeten vinden: de dranken!

24-7-transparant-30boubkbcym3ulfesvzwu8

Door te gaan zoeken op het internet naar een leverancier ben ik terecht gekomen op de website van 247wijnshop.nl. Hier is het namelijk mogelijk om wijnen, champagne en zelfs prosecco te bestellen voor een zeer aantrekkelijke prijs. Aangezien de prijzen hier enorm aan de lage kant is heb ik er gelijk voor gekozen om te bestellen. Eerst moest ik wel goed bedenken hoeveel we van alles nodig hebben. Hierdoor heb ik besloten om telefonisch contact op te nemen met hun. Door de vraag aan hun te stellen kreeg ik een duidelijk antwoord met hoeveel we nodig hebben.

grendel20viognier-178x300

Uiteindelijk besteld

Nu dat ik te horen heb gekregen hoeveel er ongeveer nodig is ben ik gaan bestellen. Aan het einde van de bestelling was ik verbaasd dat de kosten alsnog aan de lage kant was! Online wijn kopen doe je dan ook echt bij hun op de website! Ik had trouwens niet verwacht dat hun zo snel konden leveren waardoor we de woonkamer vol hebben staan met wat dozen gevuld met wijn.