Cursus voor een puppy

Krijgt u binnenkort ook een super leuke puppy en wilt u hiervan uw speelmaatje en sociale familiehond maken? Dan is het erg belangrijk dat de puppy een goede opvoeding krijgt. Misschien heeft u al ervaring met het opvoeden van een hond maar twijfelt u nog steeds aan uw opvoed manieren? Dan is het verstandig om een puppycursus te gaan volgen! Een puppycursus volgen doet u het beste bij 123 Tinki! Ga snel naar de website en bekijk wat zij te bieden hebben.

Waarom een puppycursus bij 123 Tinki?

Wanneer u kiest voor de cursus voor een puppy van 123 Tinki zal elke vraag die u maar zal hebben in de eerste 180 dagen van het leven van uw pup beantwoord worden. Deze vragen inclusief antwoorden zullen in een van de puppy cursus boeken staan. Om nog meer te bieden, geeft 123 Tinki nu ook 4 extra puppy boeken mee als een bonus en zal u de mogelijkheid krijgen om levenslang toegang te krijgen tot puppy experts en kunt u bij hen altijd persoonlijk advies vragen. Door deze middelen kunt u zorgeloos uw trouwe viervoeter opvoeden. Mocht het helaas zo zijn dat de puppycursus niet werkt voor u en uw hond dan is de cursus altijd opzegbaar en krijgt u de 100% niet goed geld terug garantie. Start direct met de puppycursus van 123 Tinki!

Wat zijn verschillende problemen bij pups die verholpen kunnen worden?

  • Angst voor de bench of alleen zijn.
  • Verschillende gedragsproblemen zoals bijten of binnenshuis plassen.
  • Niet luisteren op commando of niet netjes aan de riem lopen.
  • Uw eigen onzekerheid over het opvoeden van uw trouwe vriend.

Uw puppy is erg afhankelijk van uw keuzes in de eerste 180 dagen van zijn leven. Het is namelijk gebleken dat de meeste gedragsproblemen en trauma’s die zich uiten in zijn latere leven ontstaan in de eerste 6 maanden van hun leven. Het is dan ook logisch dat u als baasje hier invloed op heeft. Dit kan zowel positief als negatief zijn. Het is daarom erg belangrijk dat u weet hoe u een puppy op een goede manier opvoedt.

Kies voor 123 Tinki

123 Tinki heeft in de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan en kunnen zichzelf nu experts in de hondenbranche noemen. Ze hebben in de afgelopen jaren uitvoerig onderzoek gedaan onder 10.000 hondenbezitters. Uit dit onderzoek kwamen 7 duidelijke problemen naar voren waar de experts hun aandacht op hebben gelegd. Deze 7 problemen staan zeer uitgebreid uitgelegd in de online puppycursus. Daarnaast kunt u ook altijd contact opnemen met de puppy specialisten en staan altijd voor u klaar.

Alle kennis, ervaring en oefeningen van 123 Tinki staan uitgewerkt in de online puppytraining. Het is de meest uitgebreide cursus van Nederland en veel hondenbezitters kiezen daarom voor deze cursus. Ze hebben er erg veel baat bij. Een aanvullende training die u bij de online puppycursus krijgt, is speciaal ontwikkeld om gedragsproblemen en trauma’s bij puppy’s te voorkomen zodat hij een zeer gelukkig leven tegemoet gaat.