Online daten voor ouderen

Misschien wel iets wat een beetje bij deze tijd hoort. Iedereen doet het tegenwoordig en het is meer dan normaal; online daten. Mijn kinderen en zelfs kleinkinderen zijn er mee bezig en hebben het er vaak over. Ik hoorde veel leuke verhalen over bijzondere, interessante en leuke ontmoetingen met nieuwe mensen. Daarnaast levert het zo af en toe ook nog eens echt een leuk relatie op. Mijn zoon is al 3 jaar getrouwd nu met een vrouw die hij ontmoet heeft op internet.

Na al deze goede verhalen gehoord te hebben, kon ik niet anders. Ik wilde ook gaan daten. Natuurlijk wilde ik als 50 plusser niet online zijn tussen al die jonge mensen. Hier zou ik mij niet op mijn plaats voelen. En al helemaal weinig leeftijdsgenoten tegenkomen. Daarnaast wilde ik een betrouwbare en makkelijke begrijpbare website. Na enige tijde zoeken kreeg ik een tip van een vriend; 50plusmatch.3be906e85ebd3272317e69686b853a33-497502196-1444654020

Date website

Ik heb mij gelijk aangemeld bij datingsite 50plusmatch. Zonder twijfelen een account aangemaakt en de website bekeken. Vervolgens heb ik mijn profiel helemaal zelf aangepast en gepersonaliseerd. Hierdoor kon ik vrouwen zoeken met precies dezelfde interesses. Ook konden vrouwen mij vinden en informatie over mij lezen.

Al snel dacht ik een leuke vrouw gezien te hebben en stuurde ik een berichtje. Binnen een half uur stuurde ze wat terug en ik zit nu nog steeds met der te praten! Binnenkort gaan we een date plannen om elkaar beter te leren kennen. Ik hoop dat het een serieuze relatie kan worden, zodat ik iemand heb om leuke dingen mee te doen en veel te ondernemen. Ik kan 50plusmatch dan ook aan iedereen aanraden die zich eenzaam voelt, of gewoon simpelweg opzoek is naar een leuke gesprekspartner.