geld lenen

Wat moet je weten over een F1 TV Pro korting?

Voor bijzonder veel mensen die houden van de Formule 1 sport geldt dat ze op zoek zijn naar de beste manier om deze te kunnen volgen. Er bestaan vandaag de dag verschillende manieren om dit gerealiseerd te krijgen. Neem nu bijvoorbeeld de gespecialiseerde streamingdienst F1 TV. Eigenlijk zouden we kunnen zeggen dat dit veruit de beste manier is om deze geweldige sport te kunnen volgen. Wil je graag meer te weten komen over F1 TV Pro en zou je graag een interessante F1 TV Pro korting in de wacht willen kunnen slepen? Dan is verder blijven lezen alvast zeker een must. 

Wat is F1 TV Pro?

Voordat we je specifiek meer gaan vertellen over het kunnen ontvangen van een bepaalde F1 TV Pro korting is het de moeite waard om je even aan te geven wat je nu precies kan verwachten van het aanbod van F1 TV Pro. Laat ons in eerste instantie maar even kijken naar de Formule 1 specifiek. Hiervoor geldt dat er verschillende soorten races kunnen worden bekeken, namelijk:

  • Vrije trainingen; 
  • Kwalificatiewedstrijden die worden gereden;
  • De echte races waar het allemaal om draait;

Naast bovenstaande is het echter zo dat er ook nog heel wat andere content wordt aangeboden. Zo kan je bijvoorbeeld ook kijken naar Formule 2 en Formule 3 races. Bovendien is het zo dat ook de Porsche Supercup wordt uitgezonden door middel van deze streamingdienst. 

Formule 1 kijken via F1 TV Pro 

Het volgen van de Formule 1 kan vandaag de dag op verschillende manieren gebeuren. Je kan dan ook als (potentiële) kijker een keuze maken tussen enerzijds Viaplay om de races op te volgen en anderzijds F1 TV Pro. Voor de echte liefhebbers geldt dat zij er vaak voor kiezen om te kiezen voor deze laatste optie. Dit niet alleen omwille van het feit dat het goedkoper is (ook zonder speciale F1 TV Pro korting), maar daarnaast ook omdat veel mensen geen behoeften hebben aan de extra content welke deel uitmaakt van een Viaplay abonnement. 

Hoe kan je een F1 TV Pro korting ontvangen?

Nu je weet welke mogelijkheden en vooral ook voordelen het afsluiten van een F1 TV Pro abonnement met zich meebrengt is het eveneens interessant om te weten hoe je een korting in de wacht kan slepen. Wil je graag een F1 TV Pro korting ontvangen? Dan is het de moeite waard om rekening te houden met de verschillende manieren waarop je het abonnement kan afsluiten. De inhoud van het abonnement is altijd hetzelfde, maar ze afsluiten kan als volgt:

  1. Je kan kiezen voor een maandabonnement;
  2. Het is mogelijk om te kiezen voor een jaarabonnement; 

Door te kiezen voor een jaarabonnement zal je tot de vaststelling komen dat je zeer eenvoudig een interessante F1 TV Pro korting kan ontvangen. Deze korting kan je bovendien verkrijgen zonder dat je moet snoeien in het aanbod van de streamingdienst. Je kan dus met andere woorden nog altijd van alle content genieten, maar dan wel tegen een scherper prijskaartje. Je moet er uiteraard wel rekening mee houden dat je om aanspraak te kunnen maken op deze F1 TV Pro korting een jaarlijkse verplichting aan moet gaan. 

Wil je meer kijkplezier? Dan is wat kost Viaplay iets voor jou!