high tea

7 leuke high tea locaties in Eindhoven op een rijtje

Eindhoven is al enige tijd een stad in opkomst. Je kan er dan ook allerlei leuke dingen doen en beleven. En daar hoort natuurlijk ook een leuke high tea bij. Daarom is het ook van grote waarde om de leuke high tea locaties van de stad te kennen. We zetten ze hier op een rij zodat je direct weet waar je moet zijn voor de leuke high tea locaties in Eindhoven.

Bij een kasteel

Een hele leuke locatie die je bijvoorbeeld op Hightea.nl kunt ontdekken, is Kasteel Bijstervelt. Dit geeft je de echte koninklijke ervaring die bij een high tea hoort. Wat bovendien ook heel fijn is aan deze locatie, is dat er veel ruime mogelijkheden zijn. Denk aan vegan, glutenvrij of suikervrij. 

Op Stratumseind

De bekendste straat van Eindhoven is natuurlijk Stratumseind. Het is dan ook wel heel aantrekkelijk om hier een high tea te doen. Daarvoor kan je dan naar Thomas Eindhoven. Deze mooie zaak maakt de beleving alleen maar meer bijzonder. Je kan hier lekker ontspannen en wegdromen op een fijne manier.

Brunch in het stadshart

Je kan de high tea in Eindhoven ook op een hele andere manier aanpakken. Dat doe je dan bijvoorbeeld met een brunch in het stadshart. Daarvoor moet je dan bij Teds zijn. Je kan hier de hele dag terecht en kan in het bijzondere centrum van de stad een leuke en bijzondere tijd beleven.

Tussen de alpaca’s

Je kan ook naar de alpacafarm van de stad gaan. Tussen deze lieve dieren een fijne tijd beleven met een high tea is natuurlijk op zich al een bijzondere ervaring.

In een boutique hotel

Ook in een boutique hotel als Lytel Blue kan je een fijne high tea ervaring hebben. Dit soort locaties zijn de oerlocaties voor dit soort uitstapjes.

Tante Thee

Met zo’n naam is het natuurlijk niet meer dan logisch dat Tante Thee een fijne locatie is om een goede high tea te beleven.

In een restaurant

Tot slot is er nog Restaurant Craft. Daar zijn de snacks die bij een high tea horen natuurlijk altijd heerlijk.