U zoekt een gratis telefoongesprek met uw advocaat?

De meeste bedrijven rekenen kosten wanneer u hen belt. Bij Van Leusden Advocatenkantoor zijn wij u van dienst met een gratis telefoongesprek. Dit kan over het volgende gaan: arbeidsrecht, ondernemingsrecht, huurrecht en mediation. Hierdoor heeft u snel antwoord op juridische vragen en beschikt u meteen over een advies.

logo-2

Elke situatie is natuurlijk anders en omdat u niet zomaar een advocaat inschakelt, kunt u gratis met ons bellen. U kunt Van Leusden Advocatenkantoor bereiken middels het telefoonnummer op de website, of laat uw gegevens achter via het contactformulier. Mr. J.A.J. van Leusden-van de Ven belt u dan zo snel mogelijk terug en neemt de tijd om uw vragen te beantwoorden. Samen met u wordt gekeken naar beste oplossing voor uw probleem of conflict.

444441

Zet de eerste stap

Het gratis telefoongesprek is de eerste stap om tot een oplossing te komen. Mr. J.A.J. van Leusden-van de Ven is u graag van dienst op de rechtsgebieden die hiervoor zijn genoemd, te weten arbeidsrecht, ondernemingsrecht, huurrecht en mediation .