online muziekles

Interessante online muziekles

Ideaal, online muziekles volgen. Mijn zoon loopt al een tijd te zeuren om een instrument te gaan spelen. Echter wonen wij best wel buitenaf en heb ik geen auto in mijn bezit. Alles op de fiets doen is geen optie en daarom was ik zo blij dat Franya Music  hiervoor een oplossing had gevonden. Via Facetime of Skype bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan deze lessen. De keuze is dan uit een dwarsfluit of een saxofoon. Mijn zoon was razend enthousiast toen ik hem vertelde dat zijn droom eindelijk uit ging komen. Hij heeft voor de saxofoon gekozen.  online muziekles

Goede begeleiding

Vandaag gaat mijn zoon aan zijn eerste online muziekles beginnen, best wel spannend. Helaas mocht ik van hem niet in de ruimte aanwezig zijn, maar gelukkig hoorde ik allerlei geluidjes uit de betreffende kamer komen. Omdat mijn zoon nog nooit een instrument heeft gespeeld werd hij in de beginners groep gezet. Ook zijn er lessen voor gevorderden, maar dat zal nog wel even duren voordat hij hieraan kan beginnen.

Inmiddels klinkt er dagelijks muziek van een saxofoon in ons huis. Onze zoon heeft het al aardig onder de knie. Moet zeggen dat de lessen die hij via Skype volgt ook erg interessant en leerzaam zijn.