Texels Skuumkoppe

Texels Skuumkoppe als cadeau

Texels Skuumkoppe is het eerste donkerwit bier van Nederlandse bodem. Het is een goed bedachte naam, een naam die in je geheugen blijft. Een naam ook die je tegenkomt in het bierassortiment van Hopt. Ken je dit biertje al dan hoeft dit verder geen betoog of wil je het leren kennen? Plaats je bestelling online via de website van genoemde bierkenner. Het wordt zomer, het EK voetballen is in volle gang, zondag 20 juni is het Vaderdag, zoveel redenen om bier in huis te halen voor jezelf, je vrienden of voor je vader en/of opa. Koop groot in dan krijg je wellicht een mooie korting:

–          Gebruik de kortingscode  

–          Maak gebruik van acties en aanbiedingen

–          Bespaar op verzendkosten door voor 18 juni een bestelling te plaatsen ter waarde van 100 euro

–          Veel inkopen kan betekenen dat een flesje bier per stuk goedkoper wordt, raadpleeg de website.

Texels Skuumkoppe

Texels Skuumkoppe, dat wil je proeven

Soms zorgt een leuke naam ervoor dat je over een product meer wilt weten en in dit geval nu het bier betreft, wil je het proeven. Zoek het product op de website op voor meer info. Is een bepaalde biersoort (tijdelijk) niet leverbaar dan wordt er voor een goed alternatief gezorgd. Suggesties van de bierkenner, die je kunt vinden onder de naam vergelijkbare producten, zorgen ervoor dat je ondanks deze tegenvaller toch een geschikte biersoort vindt.

In deze webshop ga je nooit met lege handen weg. Heb je vragen over de producten of twijfel je, neem contact op met de klantenservice, die je graag verder helpt om een keuze te maken.