Tip: coaching muziek

Al een lange tijd wilde ik een ervaren coach die mij kan helpen met muziek. Toevallig hoorde ik afgelopen maand op een verjaardag een verhaal over De klankschaal. Een professioneel bedrijf met een uitgebreide dienstverlening. Je kunt het zo gek nog niet bedenken of zij doen het. Op het internet staan ook veel recensies over het bedrijf. Zo staat er dat zij een goede service hebben en goede cursussen verzorgen. Toen ik onder ”coaching muziek” zocht stonden zij ook bovenaan. Dat is natuurlijk niet zonder reden. 

Zij verzorgen uitstekende coaching in muziek. Je word uitstekend geholpen en mocht je iets niet snappen, dan word het nogmaals op een andere manier uitgelegd. Persoonlijk vind ik dus superfijn!

Goede lessen

Elke les leer ik beetje bij beetje. In het begin is het natuurlijk moeilijk, maar ik begin het al hartstikke goed te snappen. Het is daarom ook echt een aanrader om eens bij dit bedrijf langs te gaan. Inmiddels gaan al meerdere vriendinnen van mij bij De klankschaal langs. Zij zijn ook erg tevreden over de dienstverlening.

Op de website staat veel informatie over de diensten die zij aanbieden. Mocht je toch vragen kan kan je altijd telefonisch contact met ze opnemen. Uiteraard is het via de mail ook mogelijk.