Op zoek naar keramische tegels voor in de badkamer? Geef jouw badkamer een opknapbeurt met de tegels van TÉGL

Ben je van plan om je oude badkamer op te knappen of ga je verhuizen en een nieuwe woning betrekken? Heb je een mooie, moderne keuken badkamer geplaatst of ben je van plan dit binnenkort te doen? De kans is groot dat je keramische tegels in jouw badkamer wilt gaan gebruiken. Keramische tegels zijn van zichzelf al een prachtige tegelsoort voor in de badkamer of in de keuken. Ze zijn bovendien makkelijk schoon te maken en te onderhouden. Daarnaast hebben ze een goede waterbestendigheid en zijn ze duurzaam. Ben je om wat voor reden dan ook op zoek naar een tegelzetbedrijf, een tegelspecialist of een leverancier van keramische tegels? Wij hebben een adres voor je waar je alle benodigde tegels en informatie over het tegelzetten kunt vinden.

De voordelen van keramische tegels in de badkamer

Keramische tegels zijn veruit de meest gekozen tegels voor een badkamerverbouwing. Dit is niet voor niets, want met hun eigenschappen en voordelen voldoen ze perfect aan de eisen en wensen voor een ideale badkamertegels. Enkele voordelen van keramische tegels in de badkamer:

  • waterbestendigheid
  • makkelijk in onderhoud
  • duurzaam
  • hygiënisch
  • verschillende formaten en designs
  • antislip varianten

Keramische tegels in de badkamer zijn bestand tegen vocht en water. Hierdoor zijn ze ideaal om te gebruiken in natte ruimtes zoals doucheruimtes en de ruimte om een badkuip heen. De tegels zijn bovendien bestand tegen schimmels en meeldauw, zolang de voegen goed zijn afgedicht. Dit is niet alleen praktisch, maar draagt ook bij aan het onderhoudsgemak en de hygiëne in de badkamer. Keramische tegels zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, formaten en designs. Hierdoor kun je met deze tegels iedere gewenste sfeer en stijl in je badkamer creëren. Denk bijvoorbeeld aan een mozaïekmuur achter het bad of een inloopdouche met tegels in houtlook. Ook voor een tegelvloer is er volop keuze in onder andere mozaïektegels, vintage designs of tijdloze effen tegels. Het schoonmaken van keramische tegels in de badkamer is een eenvoudig klusje. Voor dagelijks onderhoud is het afnemen met een vochtige doek vaak al voldoende. Gebruik wel een mild schoonmaakmiddel, want agressieve middelen kunnen de voegen aantasten. Het voegen van de tegels is een belangrijk onderdeel van het schoonmaakproces en draagt tevens bij aan de levensduur van de tegels.

De meeste mensen kiezen voor een standaard of rechte voeg. Maar wist je dat je de voeg ook kunt laten voegen in een kleur die contrasteert met de tegels? Of dat er speciale dunne voegen zijn voor een strak en modern uiterlijk? Er zijn tal van opties en mogelijkheden bij het gebruik van keramische tegels in de badkamer. Je kunt met deze tegels iedere gewenste sfeer in de badkamer creëren.

Keramische tegels voor in de badkamer bestel je bij TÉGL

Bij TÉGL in Barneveld vind je de mooiste keramische tegels voor in de badkamer. Deze leverancier heeft een zeer ruim assortiment met uiteenlopende tegels. Je kunt hier terecht voor alle benodigde materialen, maar ook voor het zetten van de tegels. De vakbekwame tegelzetters van TÉGL gaan graag voor je aan de slag. In de showroom worden regelmatig nieuwe tegels gepresenteerd. Neem alvast een kijkje op www.tegl.nl en geniet binnenkort van jouw nieuwe badkamer. Voor welke keramische tegels in de badkamer kies jij? Als je nog vragen hebt over welke keramische tegels het beste in jouw badkamer passen, schroom dan niet om contact op te nemen.