Leuke muziekwinkel Tilburg!

Ik hou ervan om muziek te luisteren, dit doe ik ook dag in en dag uit. Echter heb ik onderhand het muziek al wel gehoord wat ik in de kast heb liggen waardoor ik op het internet ben gaan zoeken naar een muziekwinkel Tilburg en omstreken. Hoopte het via internet te vinden aangezien ik zo een beter overzicht krijg met de winkel die er zijn, mits ze er zijn natuurlijk!

diggers-web-logo-sm

Doordat ik via het internet ben gaan zoeken ben ik terecht gekomen bij Diggers! Dit bedrijf was onwijs gaaf waardoor ik ervoor heb gekozen om er gelijk heen te rijden! Heerlijk genieten van een LP met het muziek van toen, dit doe ik denk ik zo’n beetje de hele dag waardoor ik al een flinke verzameling heb opgebouwd.

Prachtige winkel!

Bij binnenkomst viel het mij gelijk op dat meerdere mensen muziekwinkel Tilburg hebben gevonden. Het was er erg druk wat voor mij een goed teken is natuurlijk. Diversiteit aan muziek was er groot waardoor ik me enorm heb vermaakt hier in de winkel…..

10400918_1021202947942646_1902077086111262703_n

Mocht het zo zijn dat je graag de plaat wilt horen alvorens je besteld is dat absoluut geen probleem. Alles was netjes gecategoriseerd waardoor het zoeken erg gemakkelijk verliep. Uiteindelijk ben ik met een hoop LP’s weer huiswaarts gegaan en sindsdien klinkt het muziek weer door het huis heen! Dit blijft onwijs goed om te mogen horen!