Boeketcadeau

Via Boeketcadeau Bloemen laten bezorgen

Via Boeketcadeau Bloemen laten bezorgen bij mijn lieve moeder. Zij heeft afgelopen maanden zo onwijs veel voor mij klaar gestaan. Dat is gewoonweg fantastisch en hierdoor wil ik haar maar al te graag bedanken. Echter ben ik zelf niet in staat om naar mijn moeder te gaan. Dit vanwege een nare val die ik voor een paar weken heb gehad. Ik was namelijk aan het fietsen met de kinderen en voordat ik het wist lag ik op de grond schreeuwend van de pijn. Al vrij snel bleek dat mijn scheenbeen was gebroken. Gelukkig waren mijn kinderen vrij rustig en kon ik hierdoor mijn moeder bellen om te vertellen wat er was gebeurd. Zij was natuurlijk direct naar mij toe gesneld en vanaf dat moment ging het allemaal wel erg snel. Binnen een paar minuten was ik al in het ziekenhuis, klaar om gips te krijgen. Iets waar ik absoluut niet op zat te wachten!Via Boeketcadeau Bloemen laten bezorgen

Via Boeketcadeau Bloemen laten bezorgenVia Boeketcadeau Bloemen laten bezorgen om te bedanken

Gelukkig mocht ik weer direct naar huis toe om te rusten en bij te komen van de schrik. Mijn kinderen waren alweer druk aan het spelen en het leek wel alsof zij zich er niet meer druk om maken. Hier ben ik onwijs blij mee, enige nadeel is dat ik niet veel kan doen in en rondom het huis. Zo heeft mijn moeder ervoor gekozen om tijdelijk bij mij te komen wonen zodat zij het huishouden en de kinderen kan verzorgen. Nu snap je denk ik wel wat de reden is waarom ik mijn moeder zo graag wil bedanken toch?

Enfin, mijn zoektocht op het internet naar een geschikt cadeau om te kunnen geven eindigde bij Boeketcadeau. Hier kun je een schitterende bos bloemen laten bezorgen op locatie. Als jij er trouwens voor zorgt dat je het in de ochtend besteld, dan wordt het diezelfde dag nog bezorgd.