memoriae-logo

De origineelste bedankjes vindt u hier

Twee van mijn goede collega’s gaan weg bij het bedrijf. De omzet is afgelopen kwartaal flink gedaald en daarom moeten er mensen onslagen worden. Dit vind ik natuurlijk erg jammer. Daarom wil ik mijn collega’s bedankjes sturen, omdat zij er altijd voor mij zijn. Zelf weet ik niet waar ik terecht moet voor deze opdracht. Daarom leek het mij verstandig om een paar vrienden te vragen waar ik terecht kon voor dit product.

Memoriaebloembuideltje-eigen-ontwerp_2_jpg-1

Mij werd verteld dat ik bij Memoriae moet zijn voor bedankjes. Dit bedrijf is namelijk zeer ervaren en levert producten van hoogwaardige kwaliteit. Dit is dan ook precies wat ik zoek. Ook lieten mijn vrienden enkele voorbeelden zien die zij hadden van Memoriae. De voorbeelden maakten een enorme indruk op mij en maakte mijn keuze steeds makkelijker. Toch wilde ik nog even op de website van hen een kijkje nemen om de mogelijkheden eens uitgebreid te bekijken. Hier ben ik erachter gekomen dat het mogelijk is om zelf een bedankje te ontwerpen, geweldig!

Bestellingkb05-foto-kopje

Dit is precies wat ik zocht. Daarom heb ik besloten om direct mijn bestelling te plaatsten, zodat ik het op tijd thuis kan krijgen. Echter is de levering van Memoriae altijd snel en veilig. Dit is natuurlijk een enorm voordeel voor mij, omdat ik de producten zo gauw mogelijk aan mijn collega’s wilde geven. Zonder Memoriae weet ik niet wat ik zou moeten. Geweldig bedrijf! Daarom raad ik Memoriae ook aan bij vrienden en familie.